За Вашите дополнителни прашања, предлози, пофалби или поплаки Ве молиме контактирајте не на нашата контакт форма.

    За подетални информации можете да не најдете на:
    Ул.: Боро Менков бб
    Електронска пошта: [email protected]
    Здружение за развој на општествено-социјални иновации „WAKE UP“ – Скопје